2017,

Ruud Liefting die al 26 jaar hart en ziel in zijn bedrijf heeft gestoken is opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en draagt On Tape Videoproducties en daarmee Stage View Podiumkunst Registraties over aan zijn zoon Thierry Liefting en Niels Schilder.

“Met de ervaringen die Ruud heeft opgedaan zullen wij deze onderneming perfectioneren!”
Niels Schilder.

Een jaar van vele veranderingen voor On Tape Videoproducties en Stage View Podiumkunst Registraties. Dit jaar beginnen we met een verse start, een nieuwe eigenaar en een flinke upgrade in het film en promotie arsenaal!

Niels en Thierry waren met On Tape Videoproducties al gestart met het maken van promotiefilms in 2014 en zullen vanaf 2017 deze dienst standaard aanbieden.
Stage View Podiumkunst Registraties zal geautomatiseerd en gemoderniseerd worden. Wij zullen vanaf 2017 online meer aanwezig zijn, dit is u misschien al opgevallen in 2016 met het invullen van het bestelformulier of een contactformulier.

“Met ons zal On Tape en Stage View weer helemaal opbloeien.”
Niels Schilder.

De eerste 3 jaar zullen vol investeringen zijn, zo gaan we zoveel mogelijk standaardiseren en zullen en veel vernieuwingen zijn in het productie proces.

Wij zullen hier met al onze passie in springen en weten wat er van ons verlangt wordt, wij bieden hetgeen aan dat al werd aangeboden en wij gaan nog veel verder dan dat.

– Namens Team On Tape en Stage View, Niels Schilder en Thierry Liefting.